Sakarya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Erenler ilçesinde alacak verecek yüzünden çıkan silahlı kavgada silahlar konuştu. Yaşanan olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Sakarya'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
06 Aralık 2015 Pazar 23:55

Sakarya'nın Erenler ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Çıkan kavganın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi aldığı kurşunlar sonrası yaralandı.

Akşam saatlerinde Erenler ilçesine bağlı Çaybaşı Yeniköy'de alacak verecek meselesi yüzünden silahlı kavga çıktı. Yusuf Akgül (34) ve Hikmet Saka (32) arasında çıkan tartışmanın, silahlı kavgaya dönüştü. İki taraf tartışma sırasında silahlarını ateşlerken, 32 yaşındaki Hikmet Saka karnından aldığı kurşun sonrasında hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kasığından ve bacağından vurulan Yusuf Akgül ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının tedavisi sürerken, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulundu.

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, polis olaya karıştığı ifade edilen M.Y. isimli şahısı arıyor.


Etiketler; #Sakarya
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.