Sahilde ceset bulundu, vatandaş aldırmadan denize girdi

Antalya'da yüzme bilmeyen 62 yaşındaki Azerbaycan uyruklu, geçen sene Antalya'da eşini kaybeden Fenah Ahmedov bir kişi denizde boğularak hayatını kaybetti.

Sahilde ceset bulundu, vatandaş aldırmadan denize girdi
10 Eylül 2016 Cumartesi 21:42

Edinilen bilgilere göre olay, Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mesire Alanı'nda meydana geldi. Saat 18.00 sıralarında Sarısu Mesire Alanı'nda deniz üzerinde hareketsiz duran birini görenler olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sahilde bulunan cankurtaran tarafından 1954 doğumlu Azerbaycanlı Fenah Ahmedov, kıyıya çıkarıldı.
 

Sağlık ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede 62 yaşındaki Azerbaycanlı Ahmedov'un hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedin çevredekiler tarafından görünmemesi için etrafına ise şezlonglardan barikat yapıldı. Mesire alanında cesedin bulunmasına rağmen sahilde bulunan vatandaşların yüzmeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. 


62 yaşındaki talihsiz adamın hayatını kaybettiğini haber alan kızı ve yakınları da hemen Sarısu Mesire Alanı'na geldi. Boğularak hayatını kaybeden 62 yaşındaki Fenah Ahmedov'un, geçtiğimiz sene Antalya'da eşini kaybettiği öğrenildi. 



Etiketler; #Antalya sahil
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.