Pendik-Kadıköy 35 dakikaya iniyor- Bugün bu istasyonlara dikkat!

İBB tarafından M4 hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık istasyonlarının resmi açılış töreni bugün saat 14.00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek. Tören nedeniyle Tavşantepe-Pendik ve Yakacık istasyonlarının bugün tören sonrasına kadar kapalı olacağı duyuruldu.

Pendik-Kadıköy 35 dakikaya iniyor- Bugün bu istasyonlara dikkat!
21 Ocak 2017 Cumartesi 14:52

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şehirde "her yerde metro, her yere metro" sloganı ile sürdürdüğü hedeflerine yeni bir adım daha atarak hizmete alacağı Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro hattı ile Pendik ilçesinde yapımı tamalanan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete alınacak.

Halen Kadıköy-Kartal arasında hizmette olan metro hattını, Tavşantepe’ye kadar uzatan, ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonlarının resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek. Metro hattı bugün yapılacak törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak ve vatandaşın hizmetine girmiş olacak. Bugün yapılacak açılışla Kadıköy'den metro kullanarak Pendik Tavşantepe istasyonuna 35 dakikada ulaşılabilecek. Seferlere resmen başlayacak 4.4 kilometre uzunluğundaki metro hattıyla beraber, Pendik’ten Kadıköy’e ulaşımın süresinin 35 dakika olması planlanıyor.

Toplamda 16 durağa sahip olan Kartal-Kadıköy metro hattı böylece 19 durağa çıkmış olacak.

BU İSTASYONLARI KULLANMAYIN

Tören organizasyonu nedeniyle Tavşantepe-Pendik ve Yakacık istasyonlarının bugün tören sonrasına kadar kapalı olacağı bildirildi.

İSTANBUL METROSUNDAN AÇIKLAMA

İstanbul metrosunun Twitter hesabından yapılan açıklamada; "Tören organizasyonu nedeniyle Tavşantepe-Pendik-Yakacık istasyonlarımız 21 Ocak Cumartesi günü tören bitimine kadar kapalı olacaktır" ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.