Otobüs 10 araca çarptı: Çok sayıda yaralı var

İstanbul'daki freni boşalan otobüsün 10 araca çarpması sonucu trafik kazası meydana geldi. Korkunç kazada 11 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Otobüs 10 araca çarptı: Çok sayıda yaralı var
24 Temmuz 2017 Pazartesi 17:24

İstanbul'daki Üsküdar Beylerbeyi tünel çıkışında bir yolcu otobüsünün seyir halindeyken freni boşaldı. Kontrolden çıkan otobüs, önünde seyreden otomobillere çarparak durabildi. 

Saat 4.30 sıralarında meydana gelen kazada vatandaşlar büyük panik yaşadı. 

Otobüsteki yolcular hemen tahliye edilirken kazaya karışan araçlardaki vatandaşlara ise ilk yardım çevreden geldi.

Kazaya tanıklık eden vatandaşlardan bazıları olayı sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hızla yaralılara müdahale etti. Facianın eşiğinden dönülen kazada şans eseri ölen olmazken 11 kişinin yaralandığı öğrenildi. Bazı yaralılar olay yerine gelen ambulanslarda bazı yaralılar ise ayakta tedavi edildi. Yaralılar arasında durumu ağır olana bir vatandaş olmadığı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.