Öğrencilerden, asker ve polislere mektup

Mersin Kızılbağ İlköğretim Okulu öğrencilerinin duyarlı davranışı herkesi duygulandırdı.

Öğrencilerden, asker ve polislere mektup
03 Mart 2016 Perşembe 12:40

Öğrencilerin duyarlı davranışı herkesi duygulandırdı. Mersin'in merkez Toroslar İlçesi'ndeki Kızılbağ İlköğretim Okulu öğrencileri, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlara devam eden asker ve polislere mektup gönderdi. 

Güvenlik güçlerine destek amacıyla, kocaman yüreklerinden kağıda akıttıkları sevgilerini Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na gönderen öğrenciler, bu duyarlı davranışlarıyla herkesin taktirini topladı..

İlçe merkezine 35 kilometre uzaklıkta, Toros Dağları'nın eteğindeki köy okulunun öğrencilerinin güvenlik güçlerine "Siz karanlık gecelerin yıldızı, sabahın ilk ışıklarısınız" şeklinde seslendikleri mektupları PTT aracılığıyla Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı'na gönderdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.