Nabi Avcı'dan 9 günlük bayram tatili açıklaması

Ramazan Bayramı'nın kaç gün olacağı merak konusu haline geldi. 8 Temmuz Cuma günü de tatil edilirse 9 günlük Ramazan tatili olacak.

Nabi Avcı'dan 9 günlük bayram tatili açıklaması
03 Haziran 2016 Cuma 13:01

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı? Konuya ilişkin Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, açıklamada bulundu.

Bakan Avcı açıklamasında, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkartılmasının önümüzdeki günlerde yapılacak Bakanlar Kurulu kararı ile belli olacağını ifade etti.

Bakan Avcı ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki Nasrettin Hoca Anma Etkinliklerine katıldılar. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Avcı Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağına ilişkin sorular üzerine, söz konusu kararın önümüzdeki günlerde yapılacak Bakanlar Kurulu'nda belli olacağını kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.