Metro ve Ankaray seferleri normale döndü

Kızılay'da dün akşam saatlerinde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle trafiğe kapatılan bölgedeki Metro ve Ankaray seferleri normale dönerken, otobüslerle ulaşım ise alternatif güzergahlardan yapılmaya çalışılıyor.

Metro ve Ankaray seferleri normale döndü
14 Mart 2016 Pazartesi 12:08

Ankara Büyükşehir Belediyesi, dün akşam meydana gelen patlamadan dolayı trafiğe kapatılan bölge için yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, olay yerindeki incelemelerin sürmesi nedeniyle kısa süre kapalı bulunan metronun Kızılay İstasyonu'nda 09.30'dan itibaren yolcu indirilip bindirilmeye başlandığını ve Kızılay Metro İstasyonu'nun Güvenpark, Milli Müdafaa ve Yüksel Caddesi giriş ve çıkışlarının kapalı olması nedeniyle yolcular, Kızılay İş Merkezi, Soysal Çarşısı ve Sakarya Caddesi giriş ve çıkışlarına yönlendirildiğini belirtti.

Patlama nedeniyle Atatürk Bulvarı'nın, Kızılay Kavşağı'ndan Akay Kavşağı'na kadar olan bölümün çift taraflı trafiğe kapatılmasından dolayı EGO otobüsleriyle ulaşım, alternatif güzergahlardan sağlanıyor. Çankaya'dan Ulus istikametine giden otobüsler ise, Meşrutiyet Caddesi-Mithatpaşa-Sıhhiye, Ulus'tan Çankaya yönüne giden otobüslerse Necatibey Caddesi-Yahya Galip Caddesi güzergahını kullanıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.