Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, 14 il için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Ankara, Yozgat, Bursa, Eskişehir, Bolu, Düzce, Çankırı, Kırşehir, Kırıkkale, Kastamonu, Karabük, Sakarya, Bilecik ve Sivas'ta gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı
05 Mayıs 2017 Cuma 20:05

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun batı ve iç kesimlerinde kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Bolu, Düzce, Kastamonu, Karabük, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Bursa ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve lokal dolu yağışı şeklinde olması beklendiği bildirildi.

Kuvvetli yağışlar nedeniyle ani sel, su baskını ve yıldırım düşmesi ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.