Meteoroloji'den o illere kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli yağışların etkili olması beklenen illeri için uyarıda bulundu. Ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırıma karşıda dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji'den o illere kuvvetli yağış uyarısı
14 Mayıs 2017 Pazar 19:38

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, açıklamasında "Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerinde Samsun ve Ordu'nun iç kesimleri ile Amasya ve Tokat'ın kuzey ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." dedi.

Ayrıca kuvvetli yağışın etkili olacağı illerde yaşanabilecek ani sel, su baskını, heyelan ve yıldırım gibi doğa olayları için vatandaşların dikkatli olması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.