Meteoroloji'den İstanbullulara saatli kar uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbullulara yaptığı uyarıda saatte verdi.

Meteoroloji'den İstanbullulara saatli kar uyarısı
20 Aralık 2016 Salı 10:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki hava durumu için açıklama yaptı. Meteroloji'nin yaptığı tahminlere göre hava sıcaklığı iç ve doğu kesimlerinde 1 ila 3 derecelik artış yaşanacak. Diğer yerlerde ise tahminlere göre önemli bir değişiklik yaşanmayacak.

Türkiye genelinde mevsim normallerinin altında gerçekleşecek hava sıcaklıkları için Meteoroloji İstanbulluları da uyardı. İstanbul'da öğleden sonra karla karışık yağmurlu ve yüksekleri kar yağışlı olması bekleniyor. Ayrıca Marmara, Kıyı Ege ve Karadeniz kıyılarında rüzgarın kuvvetli(30-50 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

İstanbul'un yanı sıra Marmara, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta, Konya, Gümüşhane, Bayburt ve Giresun ile gece saatlerinde Hatay, GaziAntep ve Kilis çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği  tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.