Meteoroloji'den Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz için sel uyarısı

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de olabilecek şiddetli yağış için internet sitesinden duyuru yaptı.

Meteoroloji'den Doğu Karadeniz ve Doğu Akdeniz için sel uyarısı
03 Eylül 2016 Cumartesi 23:57

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü:

Doğu Karadeniz'de bu gece ve yarın görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Rize, Trabzon'un doğusu ile Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan tehlikesi) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bugün öğle saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları Adana, Osmaniye, Hatay ile Mersin'in doğusunda yerel olarak kuvvetli olacağı beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (su baskını, ani sel, yıldırım tehlikesi) karşı bu gece ve yarın sabaha kadar dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.