Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji'den 4 il için gök gürültülü sağanak ve kar yağışı uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli yağış uyarısı
16 Ocak 2017 Pazartesi 09:50

Meteoroloji Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi kuvvetli yağışların etkili olacağı Antalya, Isparta, Muğla ve Burdur illeri için açıklama yaptı. Yarın öğleden sonra Muğla ve ilçeleri, Burdur Göller yöresi ile Antalya ve ilçelerinde yağışın etkili olması bekleniyor. Yağışların sahil kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması bekleniyor.

Açıklamada rüzgarın güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği, Antalya civarlarının öğle saatlerine kadar kuzey yönlerden eseceği bildirildi. Muğla merkez ve Ula, Milas, Datça, Marmaris, Köyceğiz, Isparta'nın Gönen, Atabey ve Uluborlu ilçelerinde ise yağışların zaman zaman kuvvetli olacağı belirtildi. İç kesimlerde ise orta, yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı nedeniyle vatandaşlıların dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarı yapıldı.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.