MEB'den müjde, ilave 15 bin öğretmen ataması

Milli Eğitim Bakanlığından 2016 Yılı İçerisinde İlave 15 Bin Öğretmen Ataması müjdesi bekleniyor.

MEB'den müjde, ilave 15 bin öğretmen ataması
11 Ekim 2016 Salı 21:19

Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Ekim 2016 tarihinde 18 bin 506 öğretmenin atamasını yaptı. Fakat bu atama sayısı atama bekleyen öğretmenler için yeterli bulunmadı. Büyük bir çoğunluk yeni bir atama müjdesini bekliyor.

MEB'den ilave 15 bin öğretmen atama yapılması beklentisi ise Bakan Yılmaz'ın 2 Eylül 2016 tarihinde yaptığı açıklamada Maliye Bakanlığından ilave 15 bin öğretmen ataması için kadro istedik açıklamasından kaynaklanıyor.

Bakan Yılmaz, 2 Eylül Cuma günü şu açıklamaları yapmıştı:

"Şu an 15 bin öğretmen alımı için mülakatlar devam ediyor. Maliye Bakanlığından ilave 15 bin öğretmen alımı için izin istedik. Dolayısıyla 30 bin öğretmenimizi en kısa zamanda atamak istiyoruz ki yeni eğitim, öğretim yılında hiçbir eksiklik olmasın. Evlatlarımız, öğrencilerimiz eğitim yönünden bir aksamaya uğramasın." 

Bakan Yılmaz'ın yaptığı bu açıklamalar üzerine 15 bin atamaların da yapılması neticesinde yeni atamalar ile ilgili MEB'den müjde bekleniyor. Atama bekleyen öğretmenler, bir an önce MEB'in bu atamalar ile ilgili izni alıp duyuruya çıkmasını bekliyorlar.

Mebpersonel.com olarak ilave 15 bin öğretmen atamaları konusunu gündemde tutmaya devam edeceğiz.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.