Manisa'nın o ilçesinde okullar tatil edildi!

Yurdumuzu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edilirken, Manisa'da okullar yarın tatil edildi mi? Manisa'da bir ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı.

Manisa'nın o ilçesinde okullar tatil edildi!
17 Ocak 2016 Pazar 23:13

Manisa'nın Demirci ilçesinde Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, ilçede yarın bir gün süreyle okulların tatil edildiğini bildirdi.

Demirci ilçe merkezinde sağanak yağmur sonrasında başlayan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi. Belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Kar kalınlığı ilçe merkezinde 30 cm olurken, Demirci-Simav karayolu Akçakertik mevkisinde ise 40 santimetreye kadar çıktı. 

Demirci Kaymakamlığı, yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, ilçede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü, ekiplerin yolları açık tutabilmek için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.