Malatya'da kitap toplama kampanyası

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen Kitap Toplama Kampanyası tamamlandı.

Malatya'da kitap toplama kampanyası
17 Eylül 2016 Cumartesi 10:08

Malatya'da kitap toplama etkinliği düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezince düzenlenen Kitap Toplama Kampanyası tamamlandı.
 
“Eski Kitaplar Bile Onları Okumamış Kişiler İçin Yenidir” sloganıyla düzenlenen kampanya sonucunda yaklaşık 1500 kitap toplandı. Çiğdem Tozkoparan Kadın Kültür ve Spor Merkezi gönüllülerinin yoğun destek verdiği kampanya ile kullanılmayan kitaplar, yeni okuyucularıyla buluşturulmak üzere bir araya getirildi.
 
Kampanya kapsamında toplanan kitaplar, önümüzdeki günlerde ihtiyacı olan eğitim kurumlarına hediye edilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.