Lazer epilasyonda yüzü yanınca hapis istedi

Lazer epilasyonda yüzünün yandığını iddia eden avukat Tuğçe A., epilasyonu uygulayan Nurdan B.'yi savcılığa şikayet etti.

Lazer epilasyonda yüzü yanınca hapis istedi
15 Şubat 2016 Pazartesi 08:51

Avukat Tuğçe A., Nurdan B.'yi lazer epilasyonda yüzünü yaktığı iddiasıyla savcılığa şikayet etti. Nurdan B.'ye 'taksirle yaralamak'tan 1 yıl hapis istemli dava açıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava dosyasındaki iddialara göre olay 2 yıl önce meydana geldi. Yüzündeki tüylerden kurtulmak için Beşiktaş'taki özel bir tıp merkezine lazer epilasyona giden 27 yaşındaki avukat Tuğçe A., epilasyon uzmanı 40 yaşındaki Nurdan B. tarafından işleme tabi tutuldu. Tuğçe A., yüzündeki tüylü bölgeye lazerli epilasyon uygulandığı sırada acı hissetti ve yüzünde kızarıklıklar oluştu. Nurdan B., kızaran bölgeye önce buz uyguladı ardından yanık kremi sürdü. Tuğçe A. epilasyon işlemine sonra devam edileceği belirtilerek eve gönderildi. Yüzü su toplayan ve acısı geçmeyen Tuğçe A., hastaneye gitti. Genç kadının yüzünde birinci ve ikinci derece yanıklar oluştuğu belirlendi. 

Cilt iyice incelenmeden lazerli epilasyon işleminin uygulandığını savunan Tuğçe A., şikayetçi oldu. Soruşturma başlatan savcılık, epilasyon işlemini yapan güzellik uzmanı Nurdan B.'nin 'taksirle yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapsini istedi.

Epilasyonuzmanı Nurdan B. ise 10 yıldır epilasyon işlemi yaptığını belirterek, "Tuğçe A.'ya işlemi uyguladık. Ertesi gün bize yüzünde kabuklanma olduğunu söyledi. Aynı gün merkezimize gelmesini söyledik. Fakat ertesi gün geldi. Doktorumuz, bu tür reaksiyonların olabileceğini söyledi. Hatta lazer epilasyon yapmadan önce kendisine bunu anlatan form dolduruldu. Hastanın yüzünde oluşan kabuklanmadır. Cilt ve kıl yapısına uygun tedavi yaptık. Lazer epilasyonda herhangi bir ihmalim ya da hatam yok. Suçlamayı kabul etmiyorum" şeklinde konuştu.

TuğçeA. ifadesinde, "Lazer epilasyon yapılmadan önce cildin üzerinde küçük bir yerde deneme yapılması gerekiyormuş, fakat bana bir uyarıda bulunulmadı ve deneme yapılmadı. Nurdan B., direk yüzüme lazer uyguladı" dedi.


Etiketler; #lazer epilasyon
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.