Konya ve Karaman'da yarın okullar tatil mi? 10 Ocak 2017 kar tatili açıklaması

Konya ve Karaman'da okullar tatil edilecek mi? 17 ilde okullar tatil oldu. Meteoroloji Konya ve Karaman'da hafta boyunca kar yağışı bekleniyor. Peki Konya ve Karaman'da eğitime ara verilecek mi? MEB ve Valilik son dakika kar tatili açıklaması haberimizde.

Konya ve Karaman'da yarın okullar tatil mi?  10 Ocak 2017 kar tatili açıklaması
09 Ocak 2017 Pazartesi 21:28

Yurdu etkisi altına alan kar yağışı eğitime engel oluyor. 10 OCak 2017 Salı Günü 17 ilde eğitime ara verildi. Peki Konya ve Karaman'da yarın okullar tatil olacak mı? Kar yağışı hafta boyunca etkili bir şekilde devam edecek. Eğitime ara verilecek mi, Valilik ve İl MEM'lerde kar tatili açıklaması yapıldı mı? İşte tüm merak edilenler haberimizde. 


Konya Hava Durumu 

Konya'da yarın etkili kar yağışı bekleniyor. Uzmanlar, tipi ve don konusunda vatandaşları uyardı. Konya'da en düşük sıcaklık -10 iken, en yüksek sıcaklık -2 olarak belirtildi.

KONYA ve KARAMAN'da okullar tatil olacak mı?


Konya ve Karaman'dan henüz kar tatili haberi gelmedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Konya ve Karaman'da eğitime ara verilebilir. Valilik ve İL MEM'den yapılacak açıklamara haberimizden güncel bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serife - 7 yıl önce
sayin vali bey lutfen konya tatil olsun hava artlari pek uygun degiltatilolsun lutfen..Tesekkurler...
Avatar
Ömer faruk - 7 yıl önce
inşAllah konyada okullar tatil edilir hava çok soğuk ve yerler kar ve buz
Avatar
Ahmet - 7 yıl önce
Sayın valim okullar tatil olsun cocugum sabahın 7 sinde derse giriyor bu karda donda çocuklar düşüp biyerlerini kiracaklar