Konya'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık MEB Valilik son dakika açıklaması

28 Aralık 2016 Çarşamba Konya'da okullar tatil olacak mı? Kar yağışı etkisini devam ettiriyor. Birçok ilde eğitime ara verilirken, Konya'da okullar yarın tatil edilecek mi? Konya Valilik ve MEB'den son dakika açıklamalarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Konya'da yarın okullar tatil mi? 28 Aralık MEB Valilik son dakika açıklaması
27 Aralık 2016 Salı 19:45

Konya'da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Karaman'da okulların tatil edilmesinin ardından Konya'da öğrenciler kar tatili açıklaması bekliyor. Peki MEB ve Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Konya hava durumu ve güncel bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. 
 

28 Aralık 2016 Konya Hava Durumu

Konya önümüzdeki 3 gün yoğun kar yağışının etkisi altında kalacak. 28 Aralık Çarşamba günü tahmine edilen en yüksek sıcaklık 0 derece olurken, en düşük sıcaklık -6 dereceyi buluyor. Kar yağışı özellikle gece yarısından itibaren etkili bir şekilde devam edecek. 

Konya Hava Durumu


Konya'da Yarın Okullar Tatil Mi?


Konya'da kar yağışı devam ederken, öğrenciler kar tatili ile ilgili resmi bir açıklama bekliyor. Konu ile ilgili Konya İl MEM ve Valilikten bir açıklama yapılmadı. Konya'da okulların tatil edilmesi ile ilgili resmi açıklama yapıldığında haberimizden öğrenebileceksiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derviş - 7 yıl önce
Konya Merkezdeki bazı özel rehabilitasyon merkezleri bu kadar kar ve buzda bile eğitime hiç ara vermediler çocukların hayatını riske atarak.Sebep devletten alacakları ödenek kesilmesin. bu bir vicdansızlık.
Avatar
Fatih - 7 yıl önce
Ben konya merkezden bosna herseğe otobüsle gidiyorum 26 aralıkta otobüse bindim ama okula vardığımda saat 10.00 du ve yarım gün yok yazıldım.Gereğinin yapılmasını arz ederim.
SAYIN:KONYA VALİSİ BEY
Avatar
Salih - 7 yıl önce
Sayın valimiz yarın okulları tatil yapmanız çok seviniriz ben konyadan Salih karyagıyor bursa biz okula nasıl gitcez sayın valimiz
Avatar
fadime - 7 yıl önce
Sayin valim konya meramda kar tatili istiyoruz okul yollari kapali bugün 20 dk geç kaldık dye yok yazdilar otobüsler çok yavaş gdyorlar meramdaki bütün öğrencilern sesi olarak konuşuyorum.gereğinin yapılmasını arz ederiz
Avatar
fadime - 7 yıl önce
Sayin valim konya meramda kar tatili istiyoruz okul yollari kapali bugün 20 dk geç kaldık dye yok yazdilar otobüsler çok yavaş gdyorlar meramdaki bütün öğrencilern sesi olarak konuşuyorum.gereğinin yapılmasını arz ederiz .
Avatar
Emir - 7 yıl önce
Vali bey Konya çok soğuk ve kar yagıyor bugün okula gittik heryer buz olmustu tatil istiyorum.
Avatar
Berkay - 7 yıl önce
Sayın valimiz sabah erkenden okula gidiyoruz ve biz giderken aşırı soğuk ve buz oluyor ulaşım çook zor oluyor sizden ricam okulların 30.12.2016 tarihi konya merkezde okulların tatil edilmesini rica ediyorum lütfeeeeeeeeenn donuuuyyyoorruuzzz