Kocaeli'de Sakal-ı Şerif çalındı

Kocaeli'nin Gölçük ilçesinde bulunan Değirmendere Yali Camisinde her ramazan ayında ziyarete açılan mübarek Sakal-ı Şerif çalındı. Polis Sakal-ı Şerif'i çalanları yakalamak için soruşturma başlattı.

Kocaeli'de Sakal-ı Şerif çalındı
22 Haziran 2016 Çarşamba 09:12

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in mmübarek Sakal-ı Şerif'i çalındı. Kocaeli'nd Ramazan ayında ziyarete açılan  Sakal-ı Şerif'in çalındığı belirlendi. Akşam saatlerinde namaz kılan kadınların haber vermesi ile cami görevlilerin yaptığı kontroller sırasında çalındığı belirlenen Sakal-ı Şerif'in muhafaza edildiği kutuda olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine cami görevlileri hemen polis ekiplerine haber verdi.

Türkiye'nin bazı camilerinde özellikle ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan Değirmendere Yalı Camisi'nde de segileniyordu. 100 yıllık cami olan Değirmendere Yalı camisinde sergilenen Sakal-ı Şerif'in çalındığı belirlendi. Yalı Cami Derneği Başkanı Ahmet Özkök, kadınların namaz kılmaya geldiğinde sakal-ı şerif'in çalındığının anlaşıldığını ifade etti. Olay için şaşkınlığını gizleyemeyen Öztok, hemen polise haber verdi. 

Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaparken, hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.