Keçiören Belediye Başkanı Ak'a '15 Temmuz Yerel Direniş Ödülü' verildi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ödül töreninde 5 Temmuz Yerel Direniş Ödülü'nü almaya hak kazanan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ödülünü verdi.

Keçiören Belediye Başkanı Ak'a '15 Temmuz Yerel Direniş Ödülü' verildi
27 Ocak 2017 Cuma 15:26

 7.Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’nde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a 15 Temmuz Yerel Direniş Ödülü'nü verdi. 

Sheraton Oteli’nde düzenlenen ödül törenine Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu katıldı.

Darbe girişimi gecesi vatandaşlarla meydanlara inerek direnişe katılan Belediye Başkan Ak'a 15 Temmuz Yerel Direniş Ödülü layık görüldü. Teşekkür konuşması yapan Ak,  “Keçiören’de hiçbir askeri birlik yoktu, ama Keçiören 27 şehit ve 218 gazi verdi. Keçiören’in cesur yürekli insanları adına ödülü alıyorum. O gece Ankara’da çatışma olan her yere koşup şehit ve gazi olan tüm Keçiörenlilere ülke olarak minnettarız. Bütün şehitlerimiz ve gazilerimiz adına bu ödülü kabul ediyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.