Kavgayı ayırmak isteyen hamile kadın canından oldu!

Şanlıurfa'da akraba iki aile arasında çıkan kavgayı ayırmak için araya giren hamile kadın, kendisine isabet eden kurşunla canından oldu.

Kavgayı ayırmak isteyen hamile kadın canından oldu!
19 Ocak 2016 Salı 22:50

Şanlıurfa'da 30 yaşında ve 5 aylık hamile Makbule Aker, akraba iki aile ayırmak istediği kavgada tabancadan çıkan kurşunların isabet etmesiyle yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesi Dereler Mahallesi’nde meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, birbirine akraba olan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle tarafları ayırmak için araya giren Makbule Aker, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen ve kendisine isabet eden kurşunlarla kanlar içinde kaldı. 3 çocuk annesi olan 5 aylık hamile genç kadın, karın ve göğsüne isabet etti.

Hemen yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Aker ve karnındaki bebek doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından mahallede yoğun güvenlik önlemleri alan jandarma, kavgaya karıştığı bildirilen 4 kişiyi gözaltına aldı. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.