İzmir'deki patlamayla ilgili detaylar ortaya çıktı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından, Buca ilçesinde sabah saatlerinde cezaevi servisinin geçişi sırasında meydana gelen patlamaya ilişkin açıklamada bulunuldu. Saldırının, çöp konteynerine bırakılan el yapımı bombayla gerçekleştirildiği belirtildi.

İzmir'deki patlamayla ilgili detaylar ortaya çıktı
31 Ağustos 2017 Perşembe 15:09

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığından, sabah saatlerinde Buca'da cezaevi servis aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yapıldı.

El yapımı bomba patlatıldı

Yapılan açıklamada, Buca Kırıklar Ceza İnfaz Kurumları Kampüsünde görevli personeli taşıyan servis aracının, Ahmet Piriştina Bulvarı, 1401 Sokak mevkisinden geçişi sırasında çöp konteynerine bırakılan el yapımı bombanın saat 08:01'de patlatıldığı, olayda bir servis şoförü ve 6 kurum personeli olmak üzere 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Hain saldırı sonrasında yaralıların olay yerine en yakın hastanelere kaldırıldığı, 6 yaralının ayakta tedavi edilerek taburcu edildiği, ayağından yaralanan bir personelin ise ameliyata alındığı bildirildi.

Ayrıca, olayla ilgili olarak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığının altı çizildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.