İzmir'de bombalı araç paniği - İzmir'de canlı bomba mı var?

İZmir Konak'ta canlı bomba paniği. İzmir'in Konak ilçesinde yapılan bir ihbar üzerine durdurulan bir araçta canlı bomba olduğu öne sürüldü. Durdurulan şüpheli araç çok sayıda polis tarafından didik didik arandı. Peki İzmir'de canlı bomba mı var?

21 Mart 2016 Pazartesi 14:14

 Son günlerde ülkede ardı ardına yaşanan bombalı terör eylemleri güvenlik güçlerini alarm konumuna getirdi. Özellikle büyük şehirlerde bombalı terör eylemlerin istihbaratını alan emniyet güçleri, bugün İzmir'de bomba ihrabı yapılan bir aracı abluka altına aldı.


İZMİR'de canlı bomba paniği?


Türkiye'de yaşanan bombalı terör eylemleri vatandaşları tedirgin ederken, İzmir'den bombalı araç ihbarı geldi. İzmir'de vatandaşlar güvenlik güçlerine çok sayıda bomba ihbarı ve şüpheli araç ihbarında bulundu. Gelen ihbarları dikkatle inceleyen Emniyet birimleri, İzmir'de büyük çaplı güvenlik önlemleri aldı. Hafta sonunda yapılan bombalı araç ihbarı tüm İzmir polisini alarma geçirdi. 

İZmir'in Konak ilçesinde yapılan bir ihbar sonrası polis harekete geçti. Şüphei araç ihbarı alan güvenlik güçleri, şüpheli aracı İnönü Caddesi'nde durdurdu. Çok sayıda polis aracı didik didik ararken, ortamda büyük bir panik havası yaşandı. Birçok vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görünütülerde panik havası rahatlıkla görülebiliyor. Aramalar sonrasında araç temiz çıkarken, araç sahibi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. 

İfadesi alınan şahış işlemlerin ardından serbest bırakıldı. 


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah bu soysuzlara fırsat vermesin.