İstanbul Ümraniye'de canlı bomba paniği

İstanbul Ümrani'ye semp pazarında iki esnafın kavgası sırasaında, kalabalığa 'canlı bomba' diye bağıran şahıs büyük panipe neden oldu. Yaşanan panik ile olay yerinden kaçmaya çalışan vatandaşlar izdihama neden olurken, 'canlı bomba' diye bağıran şahsın tespit edilmesi için çalışmalar başladı.

İstanbul Ümraniye'de canlı bomba paniği
02 Temmuz 2016 Cumartesi 17:35

İstanbul Ümranıye Marmara Caddesinde kurulan Cumartesi Pazarı'nda canlı bomba paniği yaşandı. Her hafta cumartesi günleri kurulan sem pazarında belirlenemeyen nedenle iki esnaf arasında kavga çıktı. Kavgayı gören bir kişinin canlı bomba diye bağırması sonrası, büyük panik yaşandı. Canlı Bomba diye bağıran şahıs ise kayıplara karıştı.

Cumartesi Pazarı'nda iki esnaf arasında çıkan kavga sıraasında bir şahıs 'canlı bomba' diye kalabalığa doğru bağırdı. Şahsın 'canlı bomba' diye bağırdığını duyanlar caddeye doğru kaçmaya başladı ve bu sırada izdiham yaşandı. Yaşanan bu olay üzerine polise haber veren vatandaşlar, kısa süreli panik yaşadı. Olay yerine gelen çok sayıda sivil ve resmi polis, kavga eden iki tarafları polis merkezine götürürken, 'canlı bomba' diye bağıran şahsıntespit edilmesi için çalışmalara başladı. 


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.