İstanbul Metrobüs Durağında bomba paniği

İstanbul'un en işlek yerlerinden birisi olan metrobüs durağında bomba paniği yaşanıyor. İstanbul metrobüs durağında şüpheli paket panik yarattı. İstanbul Darülceze metrobüs durağında şüpheli paket alarmı

İstanbul Metrobüs Durağında bomba paniği
21 Nisan 2016 Perşembe 16:10

İstanbul Metrobüs durağında bomba paniği yaşanıyor. İstanbul Darülaceze Metrobüs Durağı'nda şüpheli bir çanta bomba paniğine yol açtı. Hemen olay yerine gelen polis ekipleri etrafı güvenlik çemberine aldı ve bomba imha ekipleri beklenmeye başladı.

İstanbul Darülcaze Metrobüs Durağı'nda bomba paniği yaşanıyor. Şüpheli bir paketin durakta bulunması paniğe yol açtı. Olay yerine gelen polis ekipleri etrafı güvenlik çemberine alırken, bomba imha ekipleri bekleniyor. Herhangi bir ihtimale karşı bölgece çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi bekleniyor. 

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde Avcılar Metrobüs Durağı'nda patlama meydana gelmiş ve seferler iptal olmuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.