İstanbul Kartta para iadesi yapılacak mı? Beyaz Masadan mavi kart açıklaması

15 Temmuz Darbe girişimi sonra Demokrasi nöbetine çıkanlar için toplu taşıma İstanbul ve Ankara'da ücretsiz oldu. Meydanlara koşan vatandaş bu duruma sevinirken, bu süre içerisinde para yüklenmiş mavi kartlar kullanılamaz hale geldi. İstanbul kartına para yükleyen vatandaş ise bu süre içindeki paranın ne olacağını merak ediyor. Beyaz Masadan mavi kart açıklamasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Kartta para iadesi yapılacak mı? Beyaz Masadan mavi kart açıklaması
27 Temmuz 2016 Çarşamba 10:55

Fettulahçı Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından kalkışılan darbe girişimi geri püskürtüldü. Meydanlara inen binlerce vatanadaş darbeye karşı tek yürek oldu. İstanbul ve Ankara'da ise toplu taşımalar ücretsiz oldu. Ulaşımın ücretsiz olmasıyla birlikte İstanbul kart kullananlar ücretsiz süre boyunca mavi kartlarını kullanamadı. 1 aylık kullanım süresi olan mavi kartlara yüklenen bakiyelerin durumu ne olacak merak ediliyor. En az 10 günlük ücretin geri iade edileceği veya sonra kullanılacağı merak ediliyor. Konu ile ilgili İstanbul Beyaz Masa yetkilileri Twitter hesabından merak edilenlere yanıt verdi. 

Beyaz Masa yetkilileri Twitter hesaplarından vatandaşların merakını giderdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa, yükleme yapıldığından bu yana kullanılmayan kartlarda bakiye iadesi yapılacağının müjdesini verdi. yani ücretsiz ulaşımın yapıldığı süre içerisinde bakiye yükleyenlerin parası iade edilecek.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.