İstanbul'da İDO, vapur ve Marmaray seferleri iptal

İDO, vapur ve Marmaray seferleri iptal mi? İstanbul'da fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken vatandaşlar bu soruların yanıtını arıyor. İş çıkış saatinde başlayan yağmurla birlikte İstanbullular bir anda fırtınanın ortasında kalırken, trafik âdeta durma noktsına geldi. Yağmur nedeniyle bazı İDO ve vapur seferleri iptal olurken, Marmaray seferleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.

İstanbul'da İDO, vapur ve Marmaray seferleri iptal
29 Ağustos 2017 Salı 19:02

İstanbul sağanak yağış ve fırtınaya teslim oldu. İş çıkış saatinde yağmura yakalanan vatandaşlar İDO, vapur ve marmaray seferleri iptal mi sorusuna yanıt arıyor. İstanbul'da başlayan sağanak yağışın ardından birçok semtte yoğunluk başladı. Deniz seferi yapacak olan vatandaşlar ise İdo ve vapur seferlerinin iptal olup olmadığını merak ediyorlar.

İstanbul'da başlayan sağanak yağışla birlikte birçok semtte telaş başladı. Evlerine gidebilmek için en kısa yolu 

seçmeye çalışan vatandaşlar hem deniz yolu hem de marmaray seferlerini sorguluyorlar. Peki, İdo, vapur ve marmaray seferleri iptal mi? İşte ayrıntılar...

İPTAL OLAN İDO VE VAPUR SEFERLERİ

Hızlı Feribot ve Dış Hat Deniz Otobüsleri iptal edilen seferler

29-08-2017 17:15 Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü

29-08-2017 17:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü

29-08-2017 18:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

29-08-2017 18:30 Bandirma - Yenikapi Hızlı Feribot

29-08-2017 21.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü

MARMARAY SEFERLERİ İPTAL Mİ?

Marmaray seferleri aksaksız bir şekilde devam ediyor. İki kıta arasında yolculuk yapacak olan vatandaşlar marmaray seferlerini kullanabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.