İstanbul D-100 karayolunda şüpheli paket alarmı

İstanbul D-100 karayolu Okmeydanı sapağında şüpheli paket alarmı verildi. Sabah saatlerinde yolu kapatıp lastik yakan 5-6 kişilik grup, yol kenarında bulunan tel örgülere şüpheli bir paket bırakıp kaçtı.

İstanbul D-100 karayolunda şüpheli paket alarmı
22 Nisan 2016 Cuma 08:53

İstanbul'da şüpheli paket alarmı yaşandı. Sabah saatlerinde İstanbul Okmeydanı sapağı D-100 Karayolu Ankara istikametinde  yüzleri maskeli 5-6 kişilik bir grup yolu kapatarak eylem gerçekleştirdi. Trafiği kapatıp lastik yakan grup yol kenarında bulunan tellere şüpheli bir paket asarak olay yer,inden otomobille kaçtı.

5-6 Kişilik grubun tellere paket astığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine intikal eden güvenlik güçleri, Okmeydanı sapağını trafiğe kapatıp geniş güvenlik önlemi aldı. Sabah saat 07.00 sıralarında olay yerine gelen bomba imha ekipleri, şüpheli paketi fünye ile uzaktan patlattı. Kısa süre trafiğe kapalı D-100 karayolu paketin imha edilmesiyle birlikte trafiğe açıldı. 

İstanbul Okmedanı'nda geçtiğmiz günlerde yine bir grup yol kenarinde bulunan tellere piknik tüpü asmış ve büyük panik yaratmıştı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.