İntihar eden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu yaşamını yitirdi

Geçtiğimiz hafta makam odasında intihara kalkışan Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, yaşamını yitirdi. Ferhat Kurtoğlu, başına silah dayayarak bir el ateş etmiş ve ağır yaralı halde hastaneye kaldırılmıştı.

İntihar eden Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu yaşamını yitirdi
24 Mayıs 2016 Salı 15:03

Geçtiğimiz hafta makam odasında başına silah dayayıp ateş eden ve intihara kalkışan Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ferhat Kurtoğlu, 7 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

17 Mayıs'da Kahramanmaraş Valiliğinde bulunan makam odasında intihara kalkışan ve başına dayadığı silahı ateşleyen Ferhat Kurtoğlu, ağır yaralanarak, Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılmıştı. 1 hafta süren yoğun tedaviye cevap vermeyen Kurtoğlu, yaşam savaşını kazanamadı ve hayatını kaybetti.


Olay Nasıl Olmuştu?


17 Mayıs günü Saat 13.30 sıralarında Kahramanmaraş Valiliği'nden bir el silah sesi duyuldu. Silah sesini duyan çevredekiler hemen Ferhat Kurtoğl'nun makam odasına gitti. Vali yardımcısı Ferhat Kurtoğlu'nu kanlar içerisinde bulanlar hemen 112 acil ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesi ile Necip Fazıl Şehir Hastanesine götürülen Vali Yardımcısı, durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilmişti. 


Etiketler; #ferhat kurtoğlu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.