İngilizce Öğretmeni Zeki Buğra Moto'yu öldüren katil zanlısı teslim oldu

Esenyurt'ta kapıyı çok sert kapatıyorsun bahanesi ile İngilizce Öğretmeni Zeki Buğra Moto'yu öldüren katil zanlısı Barış A. polise teslim oldu.

İngilizce Öğretmeni Zeki Buğra Moto'yu öldüren katil zanlısı teslim oldu
16 Haziran 2017 Cuma 14:44

İstanbul Esenyurt İlçesinde İngilizce öğretmeni Zeki Buğra Moto'yu öldüren komşusu Barış A. polise teslim oldu. Emlakçılık işi ile uğraşan Barış A. geçtiğimiz pazartesi sudan sebep ile İngilice Öğretmeni Zeki Buğra Moto'yu bıçaklayarak öldürmüştür. 

Esenyurt'da bir sitede oturan ve geçtiğimiz pazar gecesi 47 yaşındaki İngilizce öğretmeni Zeki Buğra Moto, kapıyı çok sert kapatıyor diye tartıştığı emlaçı komşusu Barış A. tarafından bıçakla öldürülmüştü.

Bir çocuk babası Moto'yu öldürdükten sonra kayıplara karışan 34 yaşındaki Barış A. Esenyurt Asayiş Büro Amirliği'ne teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilecek olan Barış A.'nın sorgusu devam ediyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.