İETT'den Ramazana özel 24 saat hizmet

İETT, Ramazana özel İstanbul'un bazı ilçelerinde otobüs seferlerinin 24 saat çalışacağını belirtti. İStanbulluların Ramazan ayında rahat edeceği uygulama ile kutsal mekanlar ve etkinlik alanlarına ulaşım rahatça olacak.

İETT'den Ramazana özel 24 saat hizmet
06 Haziran 2016 Pazartesi 09:48

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel merkezi İETT, Ramazan ayında vatandaşı sevindirecek bir uygulamaya geçiyor. İETT, Ramazan ayı boyunca, devreye alınan özel hatlarda 24 saat hizmet verecek. Böylelikle İstanbullular 24 saat otobüsler ile ulaşımlarını rahatça sağlayacak.

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği Ramazan hattı uygulamasını bu yıl da devam ettirecek. Ramazan ayına özel hatlar, 24 saat kesintisiz çalışacak ve 15 dakikalık ara ile ring seferler düzenleyecek.  

İStanbulluların Ramazan ayında rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarının sağlanılmasını amaçlayan İETT, Ramazana özel hatları devereye soktu. İstanbullular Ramazan boyunca, R1 Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı, R2 Yenikapı – Cevizlibağ, R3  Eyüp- Beyazıt hatları ile kutsal mekanlara ve etkinlik alanlarına rahatça ulaşabilecek.

Eyüp- Beyazıt (R3 hattı) Ramazan hattının güzergâhı bu yıl da değişmedi. Güzergâh Eyüp Sultan, Düğmeciler, Nişanca, Eyüp Sultan Bulvarı, Demirkapı, Şehitlik, Edirnekapı Surdışı, Edirnekapı, Acıçeşme, Karagümrük, Atikali, Yavuzselim, Balipaşa, Hasan Halife Mahallesi, İskenderpaşa, Aksaray, Ordu Caddesi, Laleli ve Beyazıt'tan oluşuyor.

Eyüp-Beyazıt hattı sayesinde vatandaşlar tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih, Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan gibi camileri ziyaret etme fırsatı bulacak. Ramazan ayına özel Beyazıt-Eyüp Sultan arasında hizmet verecek Ramazan Hattı iş günleri ve hafta sonu 3 otobüsle 7 gün 24 saat boyunca hizmet verecek.

Eyüp-Beyazıt Ramazan hattına ilaveten bu yıl Ramazan ayında Yenikapı Etkinlik Alanı'ndan-Cevizlibağ Metrobüs İstasyona R2 hattı 13.55 ile 01.45 saatleri arasında ring olarak, R1 Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı hattı ile 18.30 ile 02.00 arasında karşılıklı seferler yapacak.

İETT Ramazan ayına özel hatlar

R1- Uzunçayır - Maltepe Sahil Parkı

R2- Yenikapı – Cevizlibağ

R3- Eyüp- Beyazıt

 


Etiketler; #İETT
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.