"HDP bizi kandırdı" diyen Kürt şanatçı saldırıya uğradı

Bölücü Terör Örgütü PKK militanları, HDP'yi eleştiren açıklamarda bulunan Çiyager olarak tanınmış şarkıcı Mehmet Karakuş'u darp etti.

"HDP bizi kandırdı" diyen Kürt şanatçı saldırıya uğradı
29 Ocak 2016 Cuma 13:25

Diyarbakır'da Kürtçe şarkılar seslendiren Çiyager lakaplı Kürt şarkıcı Mehmet Karakuş evinin önünde saldırıya uğradı. HDP'yi eleştiren açıklamalarının gazeteye düşmesinden sonra evinin önünde 6 kişilik grubun saldırısına uğrayan Karakuş'un iki kolu ve el bileği kırıldı.

Bölücü Terör Örgütü PKK yanlıları, "HDP bizi kandırdı artık uyanın" diyen Kürt şarkıcıyı darp etti. Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan Toplu konutlarda yaşayan Karakuş, 6 kişi olduğu öğrenilen HDP'li grubun saldırısına uğradı. Sabahın erken saatlerinde saldırıya uğrayan Kürt sanatçı, ağır yaralanarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan Karakuş, ameliyattan çıktıktan sonra saldıranların HDP'li olduğunu, bazılarını tanıdığını ve uzun zamandır bu kişilerden tehtit aldığını belirtti.

PKK'lı teröristler, Kürt sanatçı Mehmet Karakuş'un sosyal medya hesabı facebook sayfasında, tehtit mesajı yayınlamışlardı. Yayınladıkları mesajda, "Arkadaşlar mrb. Bu face sahibinin yaptığı paylaşımlardan dolayı facesi kırılmıştır. Eşşeklik etmiştir, B.k yemiştir. Kimseyi küçük görmemek lazım olduğunu anlamıştır. Daha neler kırılacak göreceksiniz. Saygılarımla Hacker ????" 

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Ülkenin 35 yılını heba ettiler. Artık terör bitmeli.