Hakkari Şemdinli'de askeri araca roketatarlı saldırı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde Kaymakamlık yakınında askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Teröristlerin attığı roket, zırlı askeri araca isabet etmedi.

Hakkari Şemdinli'de askeri araca roketatarlı saldırı
23 Haziran 2016 Perşembe 13:51

Hakkari Şemdinli ilçesine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Kaymakamlık Çeşmesi bölgesinde zırlı askeri araca terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenledi. Sabah saat 11.30'da meydana gelen roketatarlı saldırıda, teröristlerin fırlattığı roketatar, zırhlı askeri araca isabet etmedi. Hemen olay yerinde olan askerler teröristlere karşılık verirken, çatışma çıktı.

Çatışmanın yaşandığı Şemdinli-Yüksekova karayolu trafiğe kapatılırken, PKK'lı teröristler dağlık alana kaçtı. Çok sayıda güvenlik gücü bölgeye intikal ederken, askere saldıran teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.