Giresun'da uyuşturucu operasyonu

Giresun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Giresun'da uyuşturucu operasyonu
31 Aralık 2016 Cumartesi 22:31

Giresun'da, özel harekat polislerinin de yer aldığı 80 polisle gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve "torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Özel harekat polislerinin de yer aldığı ve 80 polisle gerçekleştirilen operasyonda, önceden belirlenen 9 adreste arama yapıldı.

Aramalarda toplam 267,3 gram sentetik uyuşturucu, 1 adet 7,65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ve 7,65 milimetre çapında 25 adet mermi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğüne götürülen 7 zanlının, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.