Eskişehir Valisi Azmi Çelik kimdir?

1 Haziran 2016 Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Batman Valisi Azmi Çelik Eskişehir Valiliği'ne atandı. Peki yeni Eskişehir Valisi Azmi Çelik Kimdir?

Eskişehir Valisi Azmi Çelik kimdir?
01 Haziran 2016 Çarşamba 10:41

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi tarafından yapılan 22 Vali atamasında Eskişehir Valiliğine eski Batman Valisi Azmi Çelik oldu. Batman Valiliğinden Eskişehir Valiliğine atanan Azmi Çelik kimdir?

Azmi Çelik Kimdir?

Erzurum'un Oltu ilçesinde dunyaya gelen Azmi Çelik, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı. Kaymakam adayı olarak 1992 yılında Trabzon'da göreve başlayan Azmi Çelik, sırasıyla, Kastamonu-Azdavay, Bayburt-Aydıntepe, Batman - Kozluk, Diyarbakır - Çermik, Isparta - Şarkikaraağaç, Samsun-Havza, Bursa-Yenişehir kaymakamlık görevleri ile Kayseri ve Eskişehir Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Azmi Çelik, Eskişehir Vali Yardımcılığı görevini yürütürken, 21 Mayıs 2014 tarih ve 2014/6366 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Batman Valiliği görevine atandı.
Evli ve iki çocuk babası Azmi Çelik 1 Haziran 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği'ne atandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.