Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu

İzmir'de eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı, yol kenarında ölü bulundu.

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu
27 Ocak 2016 Çarşamba 09:15

İzmir Torbalı-Karakuyu yolunda geçtiğimiz akşam saatlerinde avcılar, yol kenarında bir kadın cesedini görüp jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yol kenarında cansız bir şekilde yatan ve bir kolu vahşi bir hayvan tarafından ıssırılmış kadın cesedi ile karşılaştılar. Jandarma ekipleri parmağında tek taş yüzük bulunan kadın cesedinin kimliğinin belirlenmesi için hemen çalışmalara başladı.

Araştırmayı yapan güvenlik güçleri kadın cesedinin 20 Ocak 2016'tan bu yana kayıp olan eski Başbakan Yardımcısı Ekram Pakdemirli'nin kızı  Ayşe Pakdemirli Anlatıcı olduğunu belirledi. Anlatıcı'nın eşi Rüştü Anlatıcı'dan da bir süredir haber alınamadığı daha sonrasında Rüştü Anlatıcı'nın iş için bir süredir Ankara'da olduğu öğrenildi. 

54 yaşındaki Ayşe Pakdemirli Anlatıcı, yapılan otopsisinde herhangi bir kesici ve delici alet ile yaralanmadığı, bir kolunun vahşi bir hayvan tarafıdan ıssırıldığı belirlendi. Kesin ölüm nedeni belirlenemeyen Anlatıcı'nın cenazesi ailesine teslim edildi. 

Eski Başbakan Yardımcısı Ekrem Pakdemirli  yaklaşık bir ay önce başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.