Diyarbakır Sur'da şiddetli patlama

Terör örgütü PKK'nın bombalı saldırıları devam ediyor. Diyarbakır tarihi On Gözlü Köprü yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Diyarbakır'da patlama ile ilgili detaylar haberimizde.

Diyarbakır Sur'da şiddetli patlama
10 Ağustos 2016 Çarşamba 19:34

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan tarihi On Gözlü Köprü'sü yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Gerçekleşen patlama sonrasında olay yerinde yaralıların olduğu ifade edilirken, bölgeye sağlık ekipleri sevkedildi. 

AA Haber ajansı Diyarbakır'da yaşanan bombalı saldırının polis aracının geçişi sırasında meydana geldiğini belirtti. Saat 19.20 sıralarında meydana gelen patlamada 2 polis şehit olduğu ve 5 polisin ise yaralandığı ifade edildi. 

Saldırı Çevik Kuvvet Müdürlüğü servis aracının geçişi sırasında yaşanırken, teröristlerin bombalı saldırısında 4 kişinin şehit olduğu 13 kişinin ise yaralandığı ifade edildi. Patlamanın ardından olay yerine yakın yollar araç trafiğine kapatılırken, bölgeye girişler kapatıldı.

Saldırının ardından güvenlik güçleri teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlattı.

Mardin Kızıltepe'de Şiddetli Patlama haberi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdurrahman gunes - 8 yıl önce
Adını koyamadiklari şeyin ihanet gaflet delalet olduğunu onlara yasatarak göster yarabbim
Avatar
sancak - 8 yıl önce
Allah sonumuzu hayır eylesin ve bu son katliam olsun inşAllah