Diyarbakır Bağlar'da şiddetli patlama

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi. Diyarbakır'da Çevik Kuvvet Amirliği'ne bombalı saldırı düzenlendi. Bağlar'da patlama ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diyarbakır Bağlar'da şiddetli patlama
04 Kasım 2016 Cuma 08:20

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında bölgeye çok sayıda ambulansın sevkedildiği bildiriliyor. Patlama ile ilgili detaylar geldikçe siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız.

Merkez Bağlar'da meydana gelen patlamanın ardından bölgede çok sayıda yaralının olduğu ifade edilirken, bölgeden çatışma sesleri yükseliyor. Patlamanın PKK tarafından yapılan bombalı terör eylemi olabileceği belirtiliyor.

Patlamanın Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ne yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulunan, daha önce polis okulu olarak kullanılan Emniyet Müdürlüğü binasının olduğu yerde meydana geldiği belirtildi. Patlama sonrası olay yerinde çatışma çıktı.

Saldırının bomba yüklü araçla olduğu tahmin edilirken, ilk belirlemelere göre 30'dan fazla yaralının olduğu ifade edildi. Saldırıda ise 1 kişinin yaşamını yitirdiği belirtiliyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.