Cansel'in öğretmenine 15 yıl ağır hapis istendi

Kayseri'de lise öğrencisi Cansel Buse K. öğretmeni Bayram Ö. tarafından cinsel istismara uğramış ve bunalıma girerek intihar etmişti. Olaya ilişkin tamamlanan soruşturma sonucunda öğretmen Bayram Ö. hakkında 15 yıl ağır hapis istendi.

Cansel'in öğretmenine 15 yıl ağır hapis istendi
04 Mart 2016 Cuma 08:49

Kayseri'de henüz lise öğrencisi olan Cansel Buse K. öğretmeninin cinsel istismarına maruz kalmıştı. Olaydan sonra bunalıma giren Cansel, 17 Şubat tarihinde babasının silahıyla intihar etmişti.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede sanık öğretmen Bayram Ö. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak', 'çocuğa müstehcen görüntü göndermek' suçlarından 15 yıla kadar ağır hapis cezası talep edildi.

Okul Müdürü, müdür yardımcısı ve rehber öğretmen de iddianamede 'sanık' olarak yer aldı. Öğretmenler hakkında da 'suçu bildirmemek' suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunulan iddianamede öğretmen Bayram Ö.'nün Cansel Buse K.'ya gönderdiği mesaj ve fotoğraflara ilişkin bilgiler de yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.