Çağatay Kılıç'tan Hamza Yerlikaya ve Muharrem Usta'ya tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atanan eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya ve Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta'yı bakanlık makamında ayrı ayrı tebrik etti.

Çağatay Kılıç'tan Hamza Yerlikaya ve Muharrem Usta'ya tebrik
16 Aralık 2015 Çarşamba 17:31

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışman görevine getirilen dünya olimpiyat şampiyonu asrın güreşcisi eski milli güreşçi Hamza Yerlikaya ve Trabzonspor'un yeni başkanı seçilen Muharrem Usta'yı bakanlık makamında ayrı ayrı tebrik etti.

Bakanlık makamında gerçekleşen görüşmede bakan Kılıç Hamza Yerlikaya ve Muharrem Usta'yı ayrı ayrı tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ak Parti Sivas Milletvekili, Güreş Federasyonu Başkanı, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Hamza Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı görevine getirilmişti. 14 Aralık Pazartesi günü göreve başlayan Hamza Yerlikaya, spor hayatındaki başarılar nedeniyle Asrın Güreşçisi olarak tanınıyor.

Trabzonspor'un yeni başkanı Muharrem Usta Trabzonspor'un 70. genel kurulunda gerçekleştirilen başkanlık seçiminde 3061 oy alarak yeni başkan seçilmişti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.