Bodrum'da korkutan yangın, çalışmalar devam ediyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bu akşam makilik alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, alevlerin yerleşim yerlerine 50 metre kadar yaklaştığı yangını söndürmek için çalışma başlattı.

Bodrum'da korkutan yangın, çalışmalar devam ediyor
07 Temmuz 2017 Cuma 22:27

Muğla'nın Bodrum İlçesi Bağla Mahallesi yakınlarındaki makilik alanda, bugün saat 21.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler, şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 8 itfaiye, 6 arazöz ve 30 orman işçisi yangına müdaehale etti. Alevler, yaklaşık 1600 konutun bulunduğu 50'nci Yıl Sitesi, Bank Ev, Kartur Sitesi ve Kumsu Köy Tatil Siteleri'ne 50 metre kadar yaklaşınca çevrede güvenlik önlemi aldı. 
Rüzgarın sık sık yön değiştirmesi nedeniyle yangına müdahalede güçlük yaşanırken, Bodrum-Bala ve Akyarlar yolundaki trafik de kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

İlk belirlemelere göre 6 hektarlık alanda etkili olan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.


Etiketler; #bodrum
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.