Bingöl'de okullar yarın tatil mi?

Bingöl'ün Karlıoca ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 15 Ocak 2016 Cuma günü okullar tatil edildi.

Bingöl'de okullar yarın tatil mi?
15 Ocak 2016 Cuma 00:23

Yurdun doğu kesimlerinde etkili olan kar yağışı birçok il ve ilçede okulların tatil olmasına sebep oldu. Aldığımız son bilgilere göre Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı tüm okullarda eğitime 15 Ocak Pazar günü 1 gün süreyle ara verildi.

Bingöl Karlıoca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu.

Gün boyu devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde karla karışık tipiye döndü. İlçe merkezinde kar kalınlığını bir metreyi aştı.

Yağış nedeniyle birçok köy yolunun da ulaşıma kapandığı ilçe merkezinde, İl Özel İdare ve karayollarına ait iş makineleri, kar temizleme ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bingöl'de havalar nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre Bingöl genelinde haftasonu bulutlu ve açık geçecek ancak Bingöl yeni haftaya karla başlayacak.

bingöl kar tatili

Hava sıcaklığının gece sıfırın altına düşmesi bekleniyor ancak gündüz kar yağışının da etkisiyle havalar daha sıcak geçecek.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.