Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İstanbul'daki patlamayla ilgili konuştu

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Beyoğlu'ndaki terör saldırısına ilişkin, "Hain planı uygulamaya çalışıyorlar. Ne yapsanız boş, bu millet sizin tuzaklarınıza asla teslim olmayacaktır." dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İstanbul'daki patlamayla ilgili konuştu
19 Mart 2016 Cumartesi 12:44

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu'dan yaptığı konuşmasında İstanbul Beyoğlu'nda yapılan terör saldırısıyla ilgili, " Hain planı uygulamaya çalışıyorlar. Ne yapsanız boş, bu millet sizin tuzaklarınıza asla teslim olmayacaktır. Bu millet terörün yapmak istediklerinin hiçbirisine prim vermeyecek, kadim, ezeli kardeşliğini inşallah ebedi hale getirecek, kıyamete kadar bu topraklarda birlikte, barış içinde yaşayacaktır." diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş , "Hayır, ne yaparlarsa yapsınlar, teröre alışmayacağız. Terör karşısında kanıksamayacağız, geri adım atmayacağız. İnşallah yollarda, çarşılarda, pazarlarda günlük hayatımızı devam ettireceğiz. Terörle mücadele milli bir sorumluluktur, milli dayanışmayı, birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber karşı çıkmayı gerektirir. Bunu yaparken de amasız, fakatsız, tereddüt etmeden, herkesi, bu şiddet olaylarına, terör olaylarına, sadece terörü yapan kişilere değil onlara bunları yaptıran bütün karanlık odaklara karşı da yekvücut durmaya, tek bir yumruk halinde olmaya davet ediyoruz." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.