Bakıcıyı döven işadamına 1,5 yıl hapis

Özbek bakıcıyı demir çubukla döven iş adamı Nuri Güral, 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bakıcıyı döven işadamına 1,5 yıl hapis
17 Aralık 2015 Perşembe 12:11

Evinde çalışan Özbekistan uyruklu bakıcıdemir çubukla döven işadamı Nuri Güral mahkeme tarafından hapis cezasına çarptırıldı. 

İşadamı Nuri Güral, evinde çalıştırdığı Özbekistan uyruklu bakıcıyı ''Kızımı Kaçırdı'' iddiasında bulunarak demir çubukla dövdü. Özbek bakıcının 2 kolunu ve kalçasını kıran işadamı Nuri Güral'a mahkeme cezayı verdi.

Özbek bakıcının iki kolunu ve kalçasını kıran işadamı Nuri Güral'ın mahkemesi Anadolu 44. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Nuri Güral ilk duruşmada Özbek bakıcı Dılnoza Ismatova’yı demir çubukla dövmediğini söyleyerek, ''Tekme tokat dövdüm. Yerde tekme vurdum'' kendini savunmuştu. 

Demir çubukla dövülen 32 yaşındaki Özbek bakıcı Dılnoza Ismatova mahkemede, ''Demir çubukla vuruyordu. İyi ki polisler geldi. Yoksa öldürecekti beni. Çocuklarına kendi öz kızım gibi bakıyordum'' demişti.

Mahkeme karar duruşmasında iş adamı Nuri Güral'a 1 yıl 6 ay 21 gün hapis cezası verdi. Mahkeme Güral'ın önceden suç işlediği için cezasında bir erteleme yapmazken, babalık haklarından da mahrum etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.