Avrasya Tüneli açılışı için bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak

Avrasya Tüneli'nin yarın yapılacak olan açılışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Avrupa ve Asya kıtalarını denizin altından bağlayacak Avrasya Tüneli yarın saat 14:00'da açılıyor.

Avrasya Tüneli açılışı için bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak
19 Aralık 2016 Pazartesi 16:54

İstanbul’un iki yakasını deniz altından tüp geçitle bağlayan Avrasya Tüneli, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın katılacağı törenle açılıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, açılış nedeniyle alınan emniyet ve trafik tedbirleri kapsamında trafik akışında yeniden düzenleme yapıldı.

TRAFİĞE KAPALI YOLLAR

Sahil Kennedy Caddesi Kuzey ve Güney Yolu, Sirkeci Işıklar ve Namık Kemal Caddesi ile Sahil Kennedy Caddesi'ne bağlanan yollar bugün 24.00'ten sonra trafiğe kapatılacak. Yarın 08.00'den sonra ise Sahil Kennedy Caddesi Kuzey ve Güney Yolu, Sirkeci Işıklar ve Zeytinburnu Varyant arası ile Sahil Kennedy Caddesi'ne bağlanan yollarda trafik akışı sağlanamayacak.

ALTERNATİF YOLLAR

Sürücüler, alternatif olarak;

D-100 Kuzey-Güney Yol, Havuzlu Kavşak-Atatürk Havalimanı Caddesi-Basın Ekspres Yolu, Ataköy Sahil-Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil Strazburg Caddesi-Ataköy Bulvarı, Bakırköy Taşhanlar Köprü-Ekrem kurt Bulvarı, Onuncu Yıl Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Ankara Caddesi'ni kullanabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.