AVM'de asma tavan çöktü

Isparta'da bir alışveriş merkezinin asma tavanı çöktü. Meydana gelen olayda, güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı.

AVM'de asma tavan çöktü
23 Kasım 2015 Pazartesi 23:30

 Isparta'da bir alışveriş merkezinin giriş kısmında yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları sırasında, asma tavanın çökmesi sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde yer alan bir alışveriş merkezinin giriş kısmı, yapılan tadilat ve yenileme çalışmaları sebebiyle, güvenliği sağlamak için öğlen saatlerinde vatandaşların kullanımına kapatıldı. Güvenlik şeritlerinin çekildiği alanda tadilat yapıldığı sırada asma tavan çöktü. Tavanın çökmesiyle olay yerindeki güvenlik görevlisi hafif yaralanırken, çökmenin nedeni henüz belirlenemedi.

Kazada tadilat yapılan alanda bekleriken üzerine tavan parçalarının düşmesi sonucu hafif yaralanan güvenlik görevlisi, olay yerine 
çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince tedbir amaçlı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ayrıca olayla ilgili alışveriş merkezinin yönetimi tarafından, "Bugün saat 17.00 civarında gerçekleşen alçı tavanın indirilmesi kontrollü ve bilgimiz dahilindedir. Bu bir iş kazası değildir." açıklaması yapıldı. 





Etiketler; #ısparta
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.