At eti operasyonu

Emniyet ekipleri tarafından İzmir'in Konak ilçesinde, at eti operasyonu yapıldı. 8 kişi gözaltına alındı.

At eti operasyonu
26 Şubat 2016 Cuma 08:55

İzmir'in Konak ilçesinde kaçak at kesimi yapıldığına dair ihbar alan Emniyet ekipleri, harekete geçti. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Umurbey Mahallesi İşciler Caddesinde bulunan ve at kesimi yapıldığı iddia edilen depoya operasyon düzenledi. Polis ekipleri yaptıkları baskında, kesilmiş halde toplam 14 at buldu.

Pazara sürmek için kestikleri atın etlerini parçalara ayıran, D. E.(40), C. E.(17), S. N.(59), T. A., M. Ö.(24), F. Ş.(17), M. B.(47) ve H. U.(23) suçüstü yakalandı. Parçalanarak satışa hazır hale getirilmiş çok miktarda at etine el konulurken, suçüstü yakalanan sekiz kişi ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

Kesilen 14 at Konak ilçe Tarım Müdürlüğü tarafından incelendikten sonra, Konak zabıta ekiplerince imha edilmek üzere götürüldü.


Etiketler; #İzmir #at eti
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dayı - 8 yıl önce
Helal haram bilmeyince ne hallere düşülüyor
Avatar
dayı - 8 yıl önce
Helal haram bilmeyince ne hallere düşülüyor