Askerleri taşıyan otobüs devrildi: 47 yaralı

Acemi erleri taşıyan yolcu otobüsü devrildi. Acemi erleri havalimanına götürürken gerçekleşen kazada çok sayıda kişi yaralandı.

Askerleri taşıyan otobüs devrildi: 47 yaralı
09 Haziran 2017 Cuma 15:46

Samsun'un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolu 38. kilometresi Saraçoğlu rampalarında acemi askerleri taşıyan yolcu otobüsü devrildi.

Zehni Kaşar (47) idaresindeki 60 BL 216 plakalı yolcu otobüsü, Tokat'tan acemi askerleri alıp Samsun-Çarşamba Havalimanına götürüyordu. Kaşar, rampa yukarı çıkarken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolcu otobüsü bariyerlere çarparak refüje devrildi. Otobüs şoförü ile birlikte otobüste bulunan çok sayıda acemi asker yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan askerlerden biri, "Tokat'tan 46 asker yolcu, otobüs ile Samsun-Çarşamba Havalimanına gidiyorduk. Buradan da uçakla Iğdır'daki birliklerimize gidecektik" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.