Ardahan'da hayat dondu ! -44

Türkiye'nin doğusu donmaya devam ediyor. Sibirya soğuklarının etkisini hissettirdiği Ardahan'ın Göle ilçesinde termometreler, sıfırın altında 44 dereceyi gördü. Ardahan'da soğuklar nedeniyle hayat durma noktasına geldi.

Ardahan'da hayat dondu ! -44
28 Ocak 2016 Perşembe 11:50

Sibirya soğukları Türkiye'nin doğusunu dondurmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre dün gece Ardahan'ın Göle ilçesinde sıcaklık, sıfırın altında 44,3 derece olarak ölçüldü. Sibirya soğuklarının yaşandığı Göle ilçesinde adeta hayat durdu. 

Ardahan’da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 44,3 dereceyle Ardahan’ın Göle ilçesinde ölçüldü.Sibirya soğukları nedeniyle Ardahan’da ve özellikle Göle ilçesinde hayat durdu. Ardahan'da bir vatandaş, sibirya soğuklarının başladığını ve dışarıda 5 dakika bile duramadıklarını belirtti.  Ardahan dışında çevre illerde de soğuk etkisini gösteriyor.

Kars Sarıkamış'ta soğuk havanın etkisiyle 3 metrelik buz sarkıtları oluştu. Sıfırın altında seyreden sıcaklık nedeniyle birçok aracın akü ve mazotu dondu.

Bölgede Erzurum'da en düşük sıcaklığın -29, Kars'ta -32, Ardahan'da -31 olması beklenirken, Erzincan ve Erzurum'un kuzeyinde ve Ardahan'da kar yağışı bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Eski kışlar geri geldi.