Ankaralılar müjde OTONOMİ bugün açılıyor

Ankara Akyurt'ta ikinci el oto galerilerinin taşındığı OTONOMi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile açılışı gerçekleşecek. Peki Ankaralıların merak ile beklediği Otonomi nedir? İşte detaylar.

Ankaralılar müjde OTONOMİ bugün açılıyor
02 Aralık 2016 Cuma 10:46

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı ve çeşitli çalışmalar ile destek verdiği, ikinci el oto galerilerinin taşınacağı OTONOMİ açılışı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ve Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılımı ile gerçekleşecek, Akyurt'ta kurulan Otonomi'nin açılışı büyük merak ile bekleniyor. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği OTONOMİ, bugün (2 Aralık 2016 Cuma) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından açılacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; Emek, Aydınlıkevler, Kazım Karabekir Caddesi, Turan Güneş Bulvarı, Cebeci Dumlupınar Caddesi, Etimesgut İstasyon Caddesi ve Demetevler’de büyük sıkıntı yaratan ikinci el oto galerilerinin şehir dışında faaliyet yapmalarını sağlamak amacıyla, geçen yıl aldığı kararların ardından denetimlerini sıklaştırarak taşınma işlemlerini hızlandırmıştı.

 Toplam 375 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve 551'i otomobil galerisi olmak üzere toplam 663 bağımsız bölümün bulunduğu OTONOMİ’ye, 6 bin metre uzunluğunda 12 bin  ton modifiye, 18 bin ton da binder asfalt serildi. Bölgede trafik güvenliği amacıyla da yollara 265 bariyer döşeyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ayrıca 14 bin metre bordür taşı, 18 bin 600 metrekare de tretuvar kaplaması yaptı. " denildi.

Görkemli açılışın 02 Aralık 2016 saat 11.00'da yapılacağı belirtildi. 


Etiketler; #Otonomi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı Aydın - 7 yıl önce
31 yaşındayım 4 aylık evliyim rotbalansdrotbalansdan anlarım acil ise ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim